Transparantie

De waarde van de transfers tussen professionals en bedrijven in de gezondheidszorg zijn van essentieel belang om innovatieve geneesmiddelen kwaliteitsontwikkeling, de kwaliteit van de zorg en geavanceerde onderwijs en onderzoek te verbeteren. De maatschappij heeft hoge verwachtingen op het gebied van transparantie, met name op het gebied van gezondheid.

We willen ervoor zorgen dat we voldoen aan deze verwachtingen, en dat hierdoor onze relaties met professionals in de gezondheidszorg worden begrepen door patiënten, media, andere belanghebbenden en het publiek.

Deze aanpak van Transparantie zorgt ervoor dat de waardetransfers die Théa Pharma rechtsreeks of onrechtsreeks in het voordeel van beroepsbeoefenaars of organisaties uit de gezondheidssector verricht, documenteert en openbaar maakt op BeTransparent.be.

Volgens de wet van 8 december 1992 (privacy wet), heeft u recht op toegang tot en rectificatie van informatie over u. U kunt dit recht uitoefenen ten aanzien van Thea Pharma per e-mail transparency.BE@theapharma.com of per post naar Serskampsteenweg 52, B-9230 Wetteren.

En savoir plus