banniere_axe_0_1_0

Théa innovaties

Steri-Free

img_sterifree

Met deze innovatieve tube kunnen oog-gels zonder bewaarmiddelen of irriterende stoffen worden toegediend, zodat uw ogen alleen worden blootgesteld aan de essentiële ingrediënten. Hieruit blijkt wederom hoezeer Laboratoires Théa zich inzet om slimme oplossingen te vinden voor een goede ooggezondheid met respect voor de integriteit van het oog.

Easygrip

img_easygrip

Sommige moleculen zijn niet compatibel met het ABAK®-systeem. Om dit op te lossen, heeft Théa Easigrip® uitgevonden. De Easigrip® flacon is  ergonomisch ontworpen om makkelijk vast te houden, zodat iedereen eenvoudig bewaarmiddelvrije oogdruppels kan toedienen.

ABAK

img_abak

Met de ABAK® flacon kunnen 300 druppels toegediend worden door een antimicrobieel filter dat verontreiniging met bacteriën voorkomt. Deze fles, de eerste verpakking voor meer dan één dosering, was tot drie maanden houdbaar en betekende een belangrijke vooruitgang op het gebied van de praktische en milieuvriendelijke verpakkingen. Sinds de eerste introductie is het ABAK-systeem stapsgewijs verder ontwikkeld. Bij elke stap is de fles kleiner, eenvoudiger en makkelijker in het gebruik geworden.

En savoir plus